UluBAT Bilimsel Alt Grup Başvuruları AÇILMIŞTIR!!!

Kullanıcı Oyu: 5 / 5

Yıldız etkinYıldız etkinYıldız etkinYıldız etkinYıldız etkin
 

 UluBAT Bilimsel Alt Grup Başvurularını Açmış Bulunmaktayız...Son Başvuru Tarihi:3 Eylül Saat.23.59

 

Herkese Merhaba,

UluBAT Bilimsel Alt Grup Koordinatörlüğü olarak sizlere  bilimsel alt gruplarımızı açtığımızı duyurmaktan mutluluk duyuyoruz🎉. 

 

Genetik, Nörobilim,Tıbbi Biyoloji ve Nöroşirürji olan alt gruplarımızda hem bir makalenin nasıl daha effektif biçimde okunacağını konuşup daha sonrasında alt gruplar ile ilgili hocalarımızın eşliğinde makale tartışmalarında bulunacak hem de bilimsel araştırmalar yapabilmek için belirli aralıklarla düzenlediğimiz toplantılarda püf noktaları tartışacağız.

 

Eğer siz de merak duyduğunuz bu alt gruplardan birinde yer almak istiyorsanız yukarıdaki linkten 3 Eylül 2023 Saat:23.59 tarihine kadar başvurmayı unutmayınızzz ☺

 

Daha fazla bilgi almak için  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. adresimizden bizlere istediğiniz zaman mail atabilirsiniz.

Bilimle kalın!

Sizlere seçimizi yapmadan önce alt gruplarımızdan bahsetmek isteriz biraz.

Genetik:Danışman Hocamız Dr.Öğr.Üyesi Melda Büyüköz eşliğinde makaleler okuyup tartışacağız ve ortak projelerde yer alabilmemiz için fırsat yakalayacağız.

Nörobilim:Danışman Hocamız Doç Dr.Abuzer Güngör eşliğinde geçtiğimiz dönem de devam ettirdiğimiz Nörobilim alt grubunda önümüzdeki dönem teorik bilgileri pratiğe dökeceğiz.

Tıbbi Biyoloji:Danışman Hocamız Prof.Dr.Gizem Dönmez Yalçın eşliğinde yeni çıkan yayınları ve gelişmeleri ülke genelindeki konunun uzmanı hocalarımız ile tartışacağız.Böylelikle yeni gelişmeleri ve yaklaşımları değerlendireceğiz. 

Nöroşirürji: Danışman Hocamız Doç.Dr. İhsan DOĞAN eşliğinde "Yapay Zeka ve Nöroşirürji" konusuyla başlayıp sonrasında "Karma Gerçeklik" vb.konularda beyin ve sinir cerrahisinde kullanılan teknolojileri ve ameliyat yöntemlerini içeren makaleleri inceleyeceğiz. Bu süreçte farklı hocalarımızı da davet ederek onların bakış açılarına tanıklık etmeyi planlıyoruz.